ISO 27001-certifiering är en kvalitetsstämpel för ditt företags informationssäkerhet. För att bygga upp ett framgångsrikt ledningssystem för informationssäkerhet finns en rad stödjande standarder som kan hjälpa dig på vägen.

Det är viktigt att förstå att informationssäkerhet sträcker sig bortom bara IT-säkerhet. ISO 27001 omfattar en bredare aspekt av säkerhet och är faktiskt en av de mest krävande standarderna att uppnå certifiering för. Men med rätt kompetens och erfarenhet kan du ta din organisation till en högre nivå av informationssäkerhet.

Migalons konsulter har över tio års erfarenhet inom ISO 27001 och har arbetat i olika roller, inklusive linjechefer, konsulter, revisorer, revisionsledare och tekniska experter. Vår expertis sträcker sig inte bara till renodlade informationsteknikföretag, utan även till områden som sjukvård, försvar och blåljusverksamhet.

Vår unika bakgrund inom arbete med militära organisationer och med skydd mot sabotage sedan 1980-talet har gett oss en bra grund för att leverera högsta kvalitet inom informationssäkerhet. Vi har den erfarenhet och expertis som krävs för att hjälpa dig att implementera ISO 27001 på ett framgångsrikt sätt och säkerställa att din information är skyddad mot dagens hot och risker, men även dra nytta av de möjligheter som finns.

Genom att samarbeta med oss kan du att få nytta av vår omfattande kunskap och praktiska erfarenhet. Vi kommer att guida dig genom hela processen, från planering och implementering till certifiering och kontinuerlig förbättring.

Säkra ditt informationskapital och bygg förtroende hos dina kunder och intressenter med ISO 27001. Kontakta oss idag för att diskutera dina specifika behov och hur vi kan hjälpa dig att stärka din informationssäkerhet. Tillsammans kan vi skapa en säkrare framtid för ditt företag.

Taggar

Kommentarsfältet är stängt